Appelveen Roleplay | NL/BE | 15K Startgeld | Whitelisted Jobs | Criminaliteit | Uitgaan & Beleven | https://discord.io/appelveen  FiveM server

Solliciteren

Let op, lees deze pagina eerst alvorens je solliciteert.

– ANWB

Werk jij graag met de handen? En heb je ervaring in de auto techniek? Dit is je kans! Kom werken bij de ANWB en help mensen die in nood zitten met hun auto!

Uiteraard is het salaris bij de ANWB markt conform.
Klik op Solliciteer om te kunnen solliciteren

Solliciteer voor ANWB

– Ambulance broeder

Heb jij het in je? Kun je zorg verlenen aan gewonde of zieke mensen? En kun je mensen rustig krijgen? Enige wat je nodig hebt is kennis over de zorg. Solliciteer dan nu!

Ook bij de noodhulp dienst van de Ambulance krijg je een marktconform salaris en kun je uiteraard groeien in het salaris.
Klik op Solliciteer om te kunnen solliciteren

Solliciteer voor Ambulance

– Politie agent Appelveen RP

Werken bij de Politie? Dan zit je hier goed! Politie Appelveen is opzoek naar jou! Heb jij een opleiding gedaan van Handhaving of beveiliging, en je wilt bij de Politie? Solliciteer dan nu!

Bij de politie krijg je ook een marktconform salaris, en naar mate je promoveert in functie, zal je ook stijgen in salaris.
Klik op Solliciteer om te kunnen solliciteren

Solliciteer voor Politie

– Advocaat

Werken bij de Advocaat? Dan zit je hier goed! De advocaat is opzoek naar jou! Heb jij een opleiding gedaan dat hoort bij de advocaten? zoals rechten, en je wilt bij de advocaten werken? Solliciteer dan nu!
Klik op Solliciteer om te kunnen solliciteren

Solliciteer voor Advocaat

– Gemeenteraad

Wil jij werken bij de gemeenteraad van Appelveen? (actief zijn als staff) Dan zit je hier goed.

Je kunt als gemeenteraadslid solliciteren voor fulltime of als parttime. Parttime wilt zeggen dat je naast je taken van de gemeenteraad ook nog mee doet aan roleplay en full-time wilt zeggen dat je ook echt full-time bezig bent als gemeenteraadslid! (Staff)

alle mogelijkheden kunnen worden besproken tijdens de sollicitatie gesprek!
Klik op Solliciteer om te kunnen solliciteren

Solliciteer voor Gemeenteraadslid

– Appelveen Radio

Wil jij als hobby naast je beroep ook nog muziek draaien? Solliciteer dan nu voor Appelveen Radio DJ
Klik op Solliciteer om te kunnen solliciteren

Solliciteer voor Appelveen Radio DJ

Solliciteren

Via de knop onder het beroep kun je solliciteren naar een functie van het beroep. Hierbij zit er een stuk OOC (Out Of Character) in, en een deel IC (in Character). Wij willen je vragen om deze vragen zo goed mogelijk in te vullen. Bij uitgebreide sollicitaties met correcte info is er een grotere kans van het krijgen van de functie. Ook hanteren wij een regel: voor een whitelisted-job of een semi whitelisted-job moet je minimaal 7 dagen actief in game zijn!